Zeer tevreden over bill-incasso

bill-incassoEen klant had ik al verschillende facturen gestuurd, maar ik kreeg keer op keer geen reactie. Op een gegeven moment is het bij mij ook genoeg. Ik heb dit al eens eerder gehad en toen had bill-incasso het opgelost. Ook dit keer heb ik contact met ze opgenomen en uitgelegd wat het probleem was. We hebben toen een afspraak gemaakt en alles goed besproken. Ze zouden gelijk aan de slag gaan en dat bleek. Met vijf dagen had ik mijn geld al terug en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen bij soortgelijke problemen.

Zeer voordelig. Incasso Amsterdam

De meeste incassobureau’s vragen de jackpot bij zo’n klus. Gelukkig is bill-incasso zeer voordelig. Als je de prijzen van hun vergelijkt met andere bedrijven zit daar een groot verschil tussen. Ze zijn ook zeer professioneel en gaan uitstekend te werk. Je kan merken dat ze veel ervaring hebben en dat werd ook uitbetaald. Mocht ik ooit nog eens zo’n probleem hebben kom ik zeker terug, al hoop ik het niet. Heel erg bedankt. Kijk voor meer informatie op de website. Je kan uiteraard ook telefonisch contact met ze opnemen of mailen.