Ben jij onlangs in bezit geraakt van een nieuwe auto, is deze nieuwe auto er gekomen omdat jouw vorige auto total loss is geraakt tijdens een ongeluk of heb jij gewoon nog een sloopauto staan die je wilt verkopen? Dan vind jij in dit artikel de juiste informatie als je hier mee aan de gang wilt gaan. Dit artikel bevat namelijk informatie over wat jij kunt verwachten als jij jouw schadeauto gaat verkopen. Waar moet je rekening mee houden, waar kun je dit in actie zetten, zijn er kosten aan verbonden en ga zo maar door. Al de voorgaande vragen zullen worden beantwoord in dit artikel. Sta jij te popelen om meer informatie tot je te nemen, lees dan snel door in dit artikel!

Waarom een sloopauto verkopen?

Allereerst kan een gegronde reden zijn dat jij van je sloopauto af wilt omdat het niet erg sierlijk op je erf staat. Het kan natuurlijk ook zijn dat hij in je schuur of garage staat en onnodig veel ruimte in neemt. Door jouw sloopauto te verkopen verhelp je deze problemen. Zoals hierboven al werd geschreven is de vraag of er kosten zijn verbonden aan het verkopen van jouw sloopauto. Het antwoord daarop is nee. Je krijgt zelfs een vergoeding voor de auto die jij verkoopt. Maar hoe werkt dat dan? Nou, dat zit zo: Op de website van het bedrijf dat we zo gaan verklappen kun je gemakkelijk een bel afspraak inplannen om aan te geven dat jij jouw sloopauto wilt verkopen. Na het maken van de afspraak zal het bedrijf jouw auto op komen halen, ongeacht waar in Nederland dan ook. Bij het ophalen van de sloopauto door het bedrijf ontvang jij direct geld. Er worden dus ook geen kosten gerekend voor het ophalen van de auto. Het begrip sloopauto is misschien nog wat vaag, daarom zetten we hieronder een rijtje neer met wat voor soort schades kunnen zorgen voor het label ‘sloopauto’, dit zijn auto’s met:

  • Enorm veel gereden kilometers, denk hierbij aan 500.000+
  • Brandschade
  • Waterschade
  • Cascoschade
  • Motorschade
  • Een verlopen APK

De waarde die je ontvangt is afhankelijk van de geleden schade en de leeftijd van het voertuig. Als jij jouw sloopauto gaat verkopen is het dus van belang om duidelijk aan te geven aan het bedrijf wat voor soort schade het betreft. Als jij een jonge sloopauto hebt, dan kan de taxatie van het voertuig pas worden bepaald als de auto wordt opgehaald.

Waar kan ik mijn sloopauto verkopen?

Om jouw sloopauto te verkopen hoef jij dus eigenlijk niks anders te doen dan een afspraak inplannen en je geld te ontvangen. Op de website: www.sloopautoverkopen.com kun jij terecht om een afspraak in te plannen voor de verkoop van jouw sloopauto. Uiteraard kun je hier ook vragen stellen over de werking van het proces en wat je kunt verwachten. Als jij vragen hebt kun je via de website een mailtje opstellen of een belletje plegen, het team van sloopautoverkopen.com staat altijd klaar om jou te voorzien van een passend antwoord. Wil jij per direct af van jouw sloopauto, ga dan snel naar de website!