Website laten maken

Een goed doel steunen met behulp van een inzameling via het internet

Omdat ik me graag inzet voor de dieren wilde ik ditmaal geld ophalen ten voordele van de dieren. Omdat ik dit niet deur aan deur wilde doen, besloot ik om een website te maken. Zelf kende ik hier helaas niets van en ik wilde me hier verder ook niet mee bezig houden. Daarom zocht ik een goed bedrijf die me hierbij kon helpen. Ik ging op zoek met de zoekterm website laten maken en zo kwam ik terecht op deze website. Mijn ervaringen hiermee kan je hieronder doornemen.

Website laten makenMijn ervaring met het maken van mijn website via dit bedrijf

De website van dit bedrijf zag er alvast al zeer goed uit. Dit zorgde er al voor dat ik wat meer vertrouwen kreeg in dit bedrijf. Ik nam dus contact op met het personeel van de website. Hierdoor kon ik uitleggen wie ik was, wat ik wilde bereiken en wat ik graag wilde zien op de website. De medewerkers hebben hier veel tijd voor genomen om dit te bekijken en dit ook te bespreken met mij. Ik voelde me dus zeker gehoord. Bovendien was ik zeer blij dat de prijs zo goed meeviel, waardoor ik de stap gewaagd heb. Ik heb dus mijn website laten maken via dit bedrijf. Ondertussen is dit dan ook gebeurd en ik ben er eigenlijk zeer tevreden mee. Het ziet er goed uit, het is eenvoudig in gebruik… Ondertussen heb ik het al meermaals getest en de eerste donaties lopen stilaan binnen. Dit is volgens mij dus een topper. Ik raad dit bedrijf dan ook graag aan aan anderen die ook graag een eigen website zouden laten maken.