Webshop hosting makkelijk regelen

Dedicated server Frankrijk

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen webshop. Ik ben altijd al bezig geweest met het verkopen van verschillende vogelhuisjes, daarom was ik ook toe aan eigen webshop. Eerst deed ik dit altijd aan familieleden, maar na een tijdje wilde ik meer verkopen om naast mijn baan bij te verdienen. Om een webshop te onderhouden heb je aardig wat vermogen nodig van je eigen pc, maar dit is na een tijdje niet meer te doen als je ook andere zaken wilt uitvoeren hierop. Mijn neef had mij daarom aangeraden dat ik gebruik zou moeten maken van een Dedicated server in Frankrijk.

Dedicated server Frankrijk

Eerst had ik de hosting onder mijn eigen beheer, alleen dit kost veel vermogen van je eigen apparaat. Dit heb ik zelf ook een tijdje gedaan alleen voor een website waar meer verkeer op plaats vindt is dit echt een afrader. Naast mijn eigen pc heb ik geen andere apparaten waar de hosting op kan verlopen, daarom was een eigen server hosting voor mij echt een uitkomst.

Mijn neef heeft meer verstand over dit onderwerp aangezien hij programmeerder is bij een groot IT-bedrijf. Ik nam zijn raad op en ging op zoek naar verschillende partijen die servers hosten voor websites. Momenteel maak ik hier nu al 1 jaar gebruik van en het bevalt mij prima.