Voor deze klussen gebruik je alligator pluggen

In je zoektocht naar pluggen zul je ontdekken dat er heel wat mogelijkheden zijn waar je uit kunt kiezen. Wil je gebruik maken van een veelzijdige plug? Kijk dan eens naar de alligatorplug? Deze schroeven vind je online in topkwaliteit, waardoor je zeker bent van een goede bevestiging. De schroeven zijn leverbaar met en zonder flens. Je gebruikt alligator pluggen vooral voor massieve bouwstoffen zoals bakstenen, stuc, gipsblokken, gasbeton en plaatmateriaal. Badkamermeubels, boekenplanken, trapleuningen en meer kun je met de alligator pluggen heel gemakkelijk monteren.

 

Dit zijn de voordelen van alligator pluggen

Alligator pluggen hebben een aantal belangrijke voordelen waar je van kunt profiteren. In de eerste plaats is dit type plug zeer sterk, maar ook gemakkelijk en snel te monteren. Verder is het ook goed mogelijk om de alligator plug te gebruiken bij zacht en massief bouwmateriaal: hiermee is het een zeer veelzijdige plug! Een ander voordeel is het feit dat de plug niet met de schroef meedraait: dit komt door de anti-rotatievleugels die zijn aangebracht.

 

Een ander voordeel is de mogelijkheid om de schroeven onbeperkt in en uit te draaien: hier is de plug heel goed tegen bestand, waardoor je het optimale uit een plug kunt halen. Tot slot is de plug ook zeer goed bestand tegen schokken en trillingen. Met alligator pluggen kies je voor een veelzijdige en makkelijke plug waar je heel wat materialen mee kunt bevestigen. Heb jij alligator pluggen nodig of ben je benieuwd naar de vormen en maten die je kunt bestellen? Bij Bevestigingsexpert.nl vind je alles wat je nodig hebt!