Verzekering voor starters

Carriereswitch

Stel u heeft al tien jaar bij een bouwbedrijf/klussenbedrijf gewerkt. U heeft alle voorkomende werkzaamheden in de bouw meegemaakt en uitgevoerd. Zoals nieuwbouw, verbouw en renovatie als ook sloopwerkzaamheden. Verzekering voor starters.

Dan kan het zijn dat u op een dag beslist voor u zelf te beginnen. Dit is dan een sprong in het diepe en een mooie uitdaging.

Vrijheid lonkt. Maar er moeten wel een aantal zaken goed geregeld worden.

Financiële risico’s

Er kleven financiële risico’s aan het ondernemerschap. Er worden veel dingen automatisch voor u geregeld zolang u in loondienst bent. Op het moment dat u voor uzelf gaat beginnen zult u dit allemaal zelf moeten regelen.

Ga hier tijdig mee aan de gang. U wilt natuurlijk niet voor verassingen komen te staan.

Een valkuil kan zijn om direct volledig gericht te zijn op werken en werk binnen halen. Enerzijds snappen we dat wel, maar het is een valkuil gebleken voor veel ondernemers.

We hebben een ondernemer meegemaakt die bepaalde zaken continu voor zich uitschoof. Zoals het maken van een goede risico analyse voor zijn zaak. Hij heeft zich de vragen niet gesteld als, welke risico’s lopen ik nu eigenlijk en hoe kan ik deze beheersen.

Tot op een dag dat hij lichamelijk letsel op liep en hij zichzelf niet goed had verzekerd. Zijn inkomen viel toen in een keer weg en hij kon nergens op terug vallen.

Verzekering voor starters

Middels de bovengenoemde partij in de link kunt u bovendien direct een goede risico analyse maken aan het begin van uw ondernemerschap. U heeft dan een goed startpunt en u heeft dan direct in kaart wat u allemaal moet regelen en wat u met name moet verzekeren.

Naast dat u uzelf verzekerd voor het moment dat u fysiek/lichamelijk letsel op loopt en niet kunt zorgen voor inkomen kunt u verzekeringen afsluiten voor meer aspecten. Wat te denken van uw bedrijfsgebouw en alles wat er in staat aan machines en gereedschappen.

Een verzekering voor starters? Een goede start