Verschillende originele relatiegeschenken combineren

Veel ondernemers vinden het lastig om ieder jaar een geschikt en origineel relatiegeschenk te vinden voor hun zakenpartners en medewerkers. Een van de manieren om tot een origineel relatiegeschenk te komen is het combineren van verschillende relatiegeschenken. Het combineren van relatiegeschenken is in vrijwel iedere branche mogelijk en hoeft absoluut niet duur te zijn. Door een origineel relatiegeschenk aan een zakenpartner of medewerkers te geven, is de kans groot dat de ontvanger over uw relatiegeschenk praat met anderen. Zo groeit uw naamsbekendheid en kan het aantal potentiële klanten toenemen!

 

Een origineel zomers relatiegeschenk

 

Tijdens de zomermaanden zijn veel zakenpartners en medewerkers op vakantie. Speel hier slim op in met een origineel relatiegeschenk, die aansluit bij de zomerperiode. Denk aan een strandlaken, een goede fles witte wijn en een leuk tijdschrift. Zo heeft de ontvanger van uw relatiegeschenk alles om een dag te kunnen ontspannen! Het is aan te raden om het strandlaken te laken bedrukken met uw bedrijfsnaam of –logo. Zo zien anderen uw bedrijfsnaam ook en groeit de naamsbekendheid van uw organisatie.

 

Tip: u kunt de fles wijn vanzelfsprekend ook voor andere zomerse dranken vervangen, of geef bijvoorbeeld een mand met zomers fruit in plaats van een fles wijn.

 

Praktische kantoorartikelen met elkaar combineren

 

Kantoorartikelen komen altijd van pas op een kantoor. Denk bijvoorbeeld aan een mok voor de koffie, een pen en notitieblok voor het maken van notities, enzovoorts. Dergelijke artikelen kunt u heel eenvoudig online bestellen en laten bedrukken. Niet alleen handig voor op uw eigen kantoor, ook leuk om als relatiegeschenk te geven in combinatie met andere producten. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een bedrukte mok met verschillende soorten thee of koffie.

 

Koffie en thee zijn onmisbaar voor een ondernemer! Door verschillende soorten met elkaar te combineren in een bedrukte mok, heeft u een origineel en geliefd relatiegeschenk.