Verandering inrichting

Eens in de zoveel tijd wil ik de inrichting in mijn huis veranderen. Soms verplaats ik alleen de boel een beetje maar soms heb ik zin in nieuwe meubels. Die ene lamp die je erg mooi vond toen je hem kocht maar er nu toch op uit bent gekeken. Het is mijn hobby om elke keer de boel om te gooien of te vernieuwen. Om elke keer nieuwe meubels te kopen kost best veel geld en is ook best zonde soms. Maar het hoeft niet altijd duur te zijn. Je kunt ook leuke meubels vinden voor een goede prijs. Meubels zoals lampen zijn vaak erg duur. Maar ik zag laatst een enorm leuke plafondlamp voor maar 30 euro. Hij was in eerste instantie al niet duur voor een lamp maar ik kreeg nog 50% korting ook.

Plafondlampen

Ik noem als voorbeeld plafondlampen omdat dit een van mijn favoriete soort lamp is samen met de booglamp. Ik houd van plafondlampen omdat ze erg elegant en mooi kunnen zijn. Er is dan wel een verschil natuurlijk. Je hebt plafondlampen die erg dicht op het plafond zitten maar ook lampen die wat lager hangen. Je zou het ook gewoon hanglampen kunnen noemen. Ik vind in ieder geval de lampen aan het plafond erg mooi en als je ze voor een lage prijs kunt krijgen helpt dat ook mee.

Moderne verlichting

Ik hou zelf van moderne huizen en dus ook een moderne inrichting. Waar ik echter niet van houd is het felle witte licht dat van die lampen komt. In dat opzicht ben ik wat oubolliger, maar ik heb liever het wat gelere licht. Ik vind dit altijd veel meer sfeer in de kamer brengen dan dat lelijke witte licht. Ik heb ook een lamp in huis waarvan ik zelf de felheid kan bepalen, dit is ideaal.