Tips over het vinden van een stage informatica

stagemax.nlVandaag weer een topic over mensen die bezig zijn met hun studie. Zo moet elke student die een willekeurige opleiding volgt minimaal één keer stage lopen tijdens zijn studie. Ik kreeg laatst de vraag of ik een goed uitzendbureau wist. Omdat mijn netwerk behoorlijk groot is, kon ik diegene hier dan ook eenvoudig mee helpen. Ik verwees hem door naar de volgende site stagemax.nl. Nu zullen de meeste studenten deze naam wel kennen. Het is een site waar je naast stageplekken zoals een stage informatica of marketing ook startersfuncties kunt vinden.

stage informaticaDit weten vele mensen nog niet. Wanneer zij dan ook de naam Stagemax zijn, denken de meeste dat ze alleen maar stages aanbieden op hun hun. Vandaar dat ik hier een artikel over schrijf. Hun werkwijze werkt eigenlijk heel eenvoudig.

Werkwijze van dit bureau

Als eerst moet jij jezelf natuurlijk aanmelden. Dit door enkele contactgegevens in te voeren. Vervolgens geef je aan waar je naar op zoek bent. Dit algemeen zoals een stage of startersfunctie of wat specifieke zoals een stage informatica of vacature in sales.

sollicitatieWanneer er dan een geschikte vacature vrij is gekomen, ontvang je een mail waar op je een uitnodiging krijgt om langs te komen bij Stagemax. Hier volgt dan een soort voorbereidingsgesprek. Hierin zal een simulatiegesprek uit voortkomen. Hierna kun je met al het vertrouwen naar het sollicitatiegesprek.

Zoals je ziet is hun werkwijze duidelijk en eenvoudig. Verder hebben zij ook nog eens een groot aanbod. Ik hoop dan ook dat jullie je voordeel hiermee doen. Deze firma heeft al vele mensen geholpen, dus waarom zou jij er hier ook niet een van zijn?