Mijn bedrijfsterrein moest ik laten asfalteren. Op het internet werd BuitenGewoon heel erg aangeraden. Ik nam contact op met BuitenGewoon en werd vriendelijk behandeld door een van de medewerkers. Samen maakte wij een afspraak en binnen een aantal dagen is een van de medewerkers bij mijn bedrijfsterrein wezen kijken. Hij heeft mij vertelt wat de mogelijkheden wat betreft asfalteren waren en ik was erg enthousiast. Het bedrijf begon met het asfalteren van het terrein, dit verliep zeer professioneel.

Kwalitatief en buitengewoon resultaat

Na een aantal weken was het bedrijfsterrein volledig geasfalteerd. Dankzij BuitenGewoon heb ik een prachtig, buitengewoon en zeer kwalitatief resultaat gekregen. Asfalteren gebeurd bij geen enkel bedrijf zo professioneel als bij BuitenGewoon. De medewerkers zijn allemaal ervaren en doen erg hun best voor het werk. Het is zeer voordelig dat er 5 jaar garantie op het asfalteren zit. Voor andere diensten kunt u ook terecht bij dit bedrijf. Kortom, veel voordelen, veel diensten en prachtige resultaten geeft het bedrijf BuitenGewoon.

 

Professionele dienst

Ik ben heel erg tevreden over het asfalteren van BuitenGewoon. Aan het werk is te zien dat er veel tijd in is gestopt. Het asfalteren van mijn bedrijfsterrein verliep snel, maar wel zeer zorgvuldig. Het contact met BuitenGewoon verliep ook erg goed. Voor eventuele reparaties aan mijn bedrijfsterrein zal ik zeker weer contact opnemen met BuitenGewoon. Ik vind het werk dat zij leveren zeer professioneel en het is erg mooi. Een top bedrijf met ervaren werknemers. Een echte aanrader! Bekijk de website voor meer informatie.