Spaar jij ook al voor een gratis huurauto bij AutoRent?

Gratis huurauto

Bij AutoRent kan je tegenwoordig sparen voor een gratis huurauto. Wie wilt dat nou niet? Maak lekker gebruik van deze gratis auto om een relaxed dagje weg te gaan.

Wagenpark

Wat moet je doen voor een gratis huurauto?

Het werkt als volgt: Je krijgt een stempelkaart van het bedrijf. Elke keer als je een particuliere auto huurt krijg je er een stempel bij. Bij vijf stempels krijg je een gratis A-klasse huurauto voor de dag. Wanneer je op de tien stempels zit (dus als je tien keer een particuliere auto hebt gehuurd) moet je de kaart eerst laten verzilveren en dan krijg je een A-klasse huurauto voor een lang weekend! Ik bekijk het zelf op deze manier: Je moet sowieso een auto huren. Je kan ervoor kiezen om dit ergens anders te doen en veel geld uit te geven. Als je het doet bij dit bedrijf geef je natuurlijk ook geld uit, maar je bespaart over de langere termijn veel meer geld (het gaat veel sneller dan dat je denkt). Deze auto is dan het perfecte excuus om lekker een weekendje naar het strand te gaan met de familie.

Service

Waarom?

Je vraagt je nu waarschijnlijk af waarom ze vrijwillig auto’s weggeven. Je kan ze natuurlijk net zo goed verhuren en er veel geld uit halen. AutoRent doet dit voor haar trouwe klanten. Ze vinden bij AutoRent dat de klant koning is en dan natuurlijk ook beloond moet worden. Een voordeel van deze actie is dat je er achter komt hoe ontzettend fijn deze service is in gebruik. Het bedrijf heeft uitstekend personeel die je altijd graag helpen met de beste adviezen. Je wordt altijd supersnel geholpen en de werknemers blijven vriendelijk. Maakt niet uit hoe lang het duurt, ze willen namelijk de perfecte auto voor jou vinden! Verder hebben de bedrijven een erg gunstige ligging. Het ligt centraal in Arnhem en Nijmegen en is daardoor erg makkelijk te bereiken.