Snelle iPhone reparatie Purmerend

jorphone

AppleZoek je de snelste iPhone reparatie Purmerend? Dan is JorPhone degene die je zoekt. JorPhone repareert iPhones voor een voordelige prijs. Ze doen dit voordelig met originele producten. Je bent dus verzekerd van kwaliteit. De reparaties worden uitgevoerd door mensen met veel ervaring in het vak als reparateur en met veel verstand van telefoons. Ze behandelen de telefoon alsof die van henzelf is. Naast iPhones maken ze ook ieder denkbaar telefoonmerk die er is. Verder maken ze ook Tablets en Mac’s. Hier hebben ze ook de spullen voor op voorraad.

Hoe is het allemaal begonnen

JorPhone is begonnen als een klein bedrijf bij een 17-jarige jongen zelf. Toen hij het apparaat ging maken wachtte de klant in de woonkamer. Toen er meer klanten kwamen zijn ze verhuisd naar een klein bedrijfspand in De Rijp. Hij heeft mensen in dienst genomen, omdat hij zelf nog studeerde en nu is het een succesvol bedrijf met meerdere werknemers die veel verstand hebben van telefoons. Ze hebben een team met passie wat er voor zorgt dat ze 99% van de toestellen weer helemaal de oude kunnen maken. Dit doen ze nu al vele jaren.

Langsgaan in de winkel

De winkel van JorPhone is 10 minuten vanaf Purmerend en een kwartiertje vanaf Alkmaar. Hij is dus gemakkelijk bereikbaar door de mensen van JorPhone. De winkel is niet groot maar groot genoeg voor de werkzaamheden. De winkel is erg mooi en leuk in elkaar gezet. Je hebt meer dan genoeg plek om te wachten tot de reparatie klaar is.