Digitaal een ruimte huren

Via AENC is  het mogelijk om een room manager aan te schaffen. Hiermee is het mogelijk om een vergaderruimte te reserveren. Erg makkelijk want nu hoef je niet eerst diverse afdelingen langs om een datum en tijd vast te leggen wanneer je de ruimte nodig hebt. Door gebruik te maken van dit systeem is het mogelijk om een ruimte te reserveren. Tevens kan je hier ook aangeven voor hoe lang je zo een ruimte nodig hebt. Ook het doorgeven voor hoeveel personen deze ruimte geschikt moet zijn en tevens de benodigde voorzieningen kan je hiermee bestellen.

Geweldig systeem de room manager

Vanaf het moment dat dit systeem binnen ons bedrijf is gekomen, lopen diverse afspraken en vergaderingen goed. Er zijn geen dubbele boekingen meer en dat is ook een prettig idee. Online, via de Outlook plug-in of de app is het mogelijk om toegang tot dit systeem te krijgen. Loopt een vergadering of een bijeenkomst uit, dan kan door middel van één druk op de knop de vergaderruimte langer gereserveerd worden. Ook wanneer een beamer of ander apparatuur, wat in deze ruimte aanwezig is, het niet goed doet, is door middel van een druk op de knop, al genoeg om hier hulp bij te krijgen. Al met al zijn wij zeer tevreden over deze mogelijkheid en kunnen het ieder bedrijf aanraden.

Digitaal een ruimte huren

AENC heeft veel te bieden

Het klinkt misschien raar, maar in een wereld waar alles digitaal en via het internet gaat, kan een digitale receptie hier ook niet in ontbreken. Via AENC is het mogelijk om deze digitale receptie een maand lang gratis uit te proberen. Bevalt dit niet dan zit je nergens aan vast en wordt het materiaal weer meegenomen.

Veel bedrijven hebben een balie waar een receptioniste achter zit. Hij of zij helpen de bezoekers om naar hun afspraak te gaan. Dit is natuurlijk een geweldige service, maar het kan een stuk sneller. Want via een display is het mogelijk dat een bezoeker zich hier aanmeld. De betreffende persoon waarmee de afspraak is gemaakt, krijgt hier meteen een melding van en gaat deze persoon ophalen. Hierdoor is onnodig wachten aan de balie verleden tijd.

digitale receptie

Meer weten over AENC

Dit bedrijf heeft veel te bieden en daarom is het erg interessant om een bezoek te brengen aan het Experience Center. Hier kan je kennis maken met de vele mogelijkheden op het gebied van audiovisueel, software, kantoor automatisering en nog veel meer. Online kan je alvast een indruk krijgen wat hier allemaal te zien is.

De vele mogelijkheden die je hier kan krijgen zijn enorm. Intern gebruik kunnen maken van de room manager is bij iedereen, binnen ons bedrijf, goed bevallen. In eerste instantie was iedereen er een beetje sceptisch over. Maar na een maand, op proef te hebben gebruikt, zijn wij hier heel anders over na gaan denken. Wil je meer weten over dit bedrijf en de vele mogelijkheden, neem dan contact op. Dit kan via de mail of telefonisch.

AENC