Professionaliteit uitstralen? Dat begint bij een schone entree!

schoonmaakbedrijf

Als er (potentiële) klanten op bezoek komen, wil je natuurlijk een goede indruk maken. Je let op je kleding, je zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent op het gesprek en hebt de koffie vast klaar staan. Maar denk je ook aan de plek waar je gasten binnenkomen? De entree van jouw gebouw laat een belangrijke eerste indruk achter op je klanten. Als deze netjes en schoon is, beginnen je klanten met een goed gevoel aan jullie afspraak. Komen zij binnen in een rommeltje, dan is jouw geloofwaardigheid direct een stuk gedaald. Wil jij een perfecte eerste indruk maken? Dan begint dat bij een schone en verzorgde entree!

Welke werkzaamheden komen kijken bij een schone entree?

De manier waarop je jouw entree hal schoon moet houden, hangt af van de manier waarop deze is ingericht. Ligt er een tegelvloer die je moet dweilen of is het nodig om het tapijt regelmatig te stofzuigen? Zijn er veel ramen om te lappen of moeten de tafels in de wachtruimte schoon worden gemaakt? Dit zijn allemaal werkzaamheden die keer op keer terugkomen. Er komt behoorlijk wat werk bij kijken wil je je entree schoon en netjes houden. Zelf zit je daar waarschijnlijk niet op te wachten. In jouw takenpakket is geen ruimte voor stofzuigen, dweilen en ramen lappen. Gelukkig is daar een eenvoudige oplossing voor. Huur een professioneel schoonmaakbedrijf (uit Dordrecht bijvoorbeeld) in!

De voordelen van een professioneel schoonmaakbedrijf

Een professioneel schoonmaakbedrijf heeft enkel mensen in dienst die perfect weten wat jouw bedrijf nodig heeft. Ze ontzorgen je volledig op het gebied van schoonmaak en eventuele aanverwante diensten. Je geeft zelf aan welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en hoe vaak dit nodig is. Bovendien beschikken zij over alle benodigdheden, waardoor jij je niet meer druk hoeft te maken over schoonmaakklusjes.

branded koffiebekers

Maak een onuitwisbare indruk

Met een goed verzorgde entree maak je een goede indruk bij je (potentiële) klanten. Wil je echt een onuitwisbare indruk achterlaten? Besteed dan net dat beetje extra aandacht aan de kleine details. Serveer koffie bijvoorbeeld in branded koffiebekers. Hiermee versterk je op een subtiele manier de merkbeleving. Ook de manier waarop de gasten worden ontvangen speelt een belangrijke rol. En zorgt ervoor dat niet alleen de entree, maar ook de rest van het kantoor er netjes en verzorgd bij ligt. Alles, van de toiletten tot aan jouw kantoor, moet professionaliteit uitstralen. Zo begin jij je gesprek al met een 1-0 voorsprong.

Professionaliteit uitstralen begint bij de voordeur. Huur een schoonmaakbedrijf in om dit klusje uit te besteden. Vergeet de details zoals bijvoorbeeld een branded koffiebeker niet, en jij maakt sowieso een onuitwisbare indruk op je (potentiële) klanten!