Postma Kunststof tanks

Postma Kunststof tanks zijn gemaakt van zeer stevig materiaal en in diverse soorten en maten te verkrijgen. Voordeel is dat je deze voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Denk hierbij aan het doorspoelen van een toilet in een bouwkeet. Het opvangen van regenwater voor het besproeien van een tuin. Maar ook kunnen deze zijn uitermate geschikt voor drinkwater van het vee. Vooral een septic tank is zeker een aanrader. Deze tank wordt ook wel eens een waterzuiveringssysteem genoemd. Dit model bestaat namelijk uit drie delen, ofwel lagen en deze zorgen ervoor dat het water wat hierin komt gezuiverd wordt. Eventueel ‘rommel’ wordt hierin gezuiverd en van het water gescheiden. Postma Kunststof tanks

Postma Kunststof tanks in veel verschillende soorten en maten

Omdat ik een eigen boerderij heb met veel vee, heb ik meerdere bestellingen bij Postma gedaan. Voor mijn koeien en varkens heb ik verschillende septic tanks gekocht. Hiermee hebben de beesten elke dag vers water en hoef ik mij verder geen zorgen hierover te maken. Natuurlijk hou ik het wel in de gaten of er genoeg water in zit. Deze modellen zijn gemaakt van kunststof, maar het is ook mogelijk om deze in beton te bestellen. Voor mij is dat geen optie, omdat ik de plastic modellen makkelijker kan verplaatsen. 

Wil jij meer weten wat er zoal allemaal te koop is bij Postma, neem dan een kijkje op deze website. Alle soorten en maten zijn hier te verkrijgen. Mocht je er even niet uitkomen om een keuze te maken, of heb je een andere vraag, neem dan contact op. De gegevens staan ook op deze website vermeld. Postma Kunststof tanks