Over Naswerkt vind je alles op Naswerkt.nl voor werkgevers en werkzoekende

Bent u op zoek naar een baan, of heeft u een baan beschikbaar? Op naswerkt.nl vind u alles over Naswerkt en wat ze te bieden hebben.

Ben jij een vlotte werknemer die niet graag stilzit? Maar een baan vinden die helemaal bij uw normen en waarden past lijkt maar niet beschikbaar te zijn? Naswerkt kan u hiermee helpen. Ook voor werkgevers die een vacature beschikbaar stellen en er maar niet op gereageerd wordt? Zoek niet verder! Het uitzendbureau die in omgeving Nijmegen en omgeving Den Bosch een ruim aanbod aan vacatures kan bieden. Alles wat je over Naswerkt moet weten is dat ze een heel soepel kantoor zijn waar je makkelijk binnen kan lopen. Een stropdas en een net pak zijn daarom ook  niet verplicht.

Korte samenvatting over Naswerkt

Het begon als een klein bedrijf meer dan 10 jaar geleden in rosmalen. Als een klein uitzendbureau leverden ze werknemers in de logistiek, transport en de bouw. Snel groeide dat uit naar een net bureau in Den Bosch.  Het bedrijf werd overgenomen en werden in Nijmegen ook verder actief. Naswerkt boekte veel successen en werkzoekende en werkgevers waren zeer tevreden over het uitzendbureau. Nu helpen ze werkzoekende en werkgevers met meerdere diensten.

Contact

Op de site vind je alles over Naswerkt en kun je via een inschrijfformulier meteen inschrijven. Naswerkt gaat meteen voor u aan de slag, om de ideale baan te vinden. Ik adviseer iedereen die op zoek is naar een baan de website aan van naswerkt.nl te bezoeken.