Optiply een geweldige hulp

Optiply

Optiply is een online tool die gebruikt kan worden om data gedreven en geautomatiseerd in te kopen. Hiermee is het mogelijk om zonder er zelf veel tijd en geld in te hoeven steken jouw voorraden bij te houden. Zo is het mogelijk om niet meer naast een bepaald product te grijpen. Wat zeer fijn is voor de klanten. Vooral mensen die vaak hun producten in een webshop kopen, willen niet graag te horen te krijgen dat een bepaald product niet meer voorradig of erger nog leverbaar is. Optiply  

Dankzij Optiply een betere omzet

Om een webshop op te zetten is geen enkel probleem, maar om deze ook draaiende te houden is een heel ander verhaal. Omdat ik hiermee net pas ben begonnen, was alles nieuw voor mij. Zo had ik producten in mijn webshop staan, die ik verkocht, die allang uitverkocht waren. Als eigenaar had ik hier zelf op moeten letten, maar had er geen rekening mee gehouden dat dit zo snel verkocht werd.

De mogelijkheid om een online tool aan te schaffen, was voor mij dan ook een geweldige oplossing. Want hierdoor hoefde ik zelf niet meer in de gaten te houden wat de voorraad was. Bovendien hoefde ik mij ook niet echt meer bezig te houden met het inkoop proces. Mede door deze geweldige tool is mijn webshop uitgegroeid tot een geweldig bedrijf en daar ben ik Optiply bijzonder dankbaar voor.