Op zoek naar een nieuwe baan met outplacement op maat

Outplacement wordt ingezet wanneer werknemer en werkgever niet meer op dezelfde lijn zitten. Het kan in zo’n situatie voorkomen dat de werknemer met ontslag wordt bedreigd en als gevolg hiervan een outplacementbudget mee krijgt. De werknemer wordt bij outplacement begeleid, geadviseerd en ondersteund in de zoektocht naar een nieuwe baan in een nieuwe werkomgeving. Outplacement op maat is hierbij van groot belang, omdat je dan verzekerd kunt zijn dat je op een passende nieuwe plek terecht komt en niet snel weer tegen het probleem aanloopt van verschillende ambities en doelen ten opzichte van je werkgever.

 

Persoonlijke aanpak en aandacht

Je schakelt voor outplacement op maat een outplacementbureau in. Bij Enroute is er ruimte voor outplacement op maat, omdat het bedrijf kleinschalig is. Dit betekent dat ze tijd hebben om persoonlijke aandacht aan jou te besteden. Bij outplacement op maat krijg je één consulent die tegelijkertijd dient als vraagbak en coach. Deze consulent helpt met een actieve ondersteuning voor jouw outplacement. Er worden interventies gehouden tijdens het traject om zo veel mogelijk succes te behalen met het traject. Iedere twee weken zul je contact hebben met je consulent met wie je spreekt op een locatie bij jou in de buurt.

 

Andere voordelen

Daarnaast krijg je toegang tot de vacaturezoekmachine van Enroute en word je ondersteund door een jobhunter in je zoektocht naar een nieuwe werkomgeving. Op dinsdagen is er van 9 tot 11 een inloopspreekuur in Haarlem. Je kunt ook sollicitatietraining volgen. Bij outplacement op maat horen ook professionele testinstrumenten, zoals een beroepskeuzetest, een competentietest en een talententest. Deze professionele testen in combinatie met de ondersteuning van professionals en de persoonlijke aanpak maken outplacement op maat bij deze organisatie tot een goede keuze als het gaat om jouw toekomst.