Op zoek naar de juiste kandidaat voor een vacature?

horeca contract

De verwachting is dat de werkgelegenheid in 2023 blijft groeien. Bovendien stijgen de salarissen het komende jaar tussen de 3 en 10%. Dat is dan ook de reden dat veel werknemers wisselen van baan. Er staan zoveel vacatures open dat werkzoekenden banen voor het uitkiezen hebben. Ze kunnen, als het ze bij een nieuwe baan niet bevalt, ook zo weer een andere baan vinden. Wanneer je een vacature open hebt staan kunnen wij als werving en selectie bureau je helpen met het vinden van de juiste kandidaat. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzetten van online en offline recruitment campagnes. Onze campagne is zo opgezet dat we de aandacht trekken van zoveel mogelijk (relevante) kandidaten. Ook van kandidaten die helemaal niet op zoek zijn naar een andere baan. 

Wij zijn een internationaal, landelijk en regionaal recruitment bureau

Als internationaal, landelijk en regionaal bureau recruitment, zijn we gespecialiseerd in de agri en foodsector op hbo en master niveau. We werken vanuit Nederland, maar hebben ook vestigingen in Polen, Italië, Duitsland, Frankrijk en België. Dat betekent dat we makkelijk internationale vacatures kunnen uitzetten. Bovendien hebben we een groot netwerk aan internationale kandidaten waar we in kunnen zoeken naar de juiste kandidaat. Ook wanneer je op zoek bent naar buitenlandse kandidaten voor internationale vacatures Nederland, kunnen we voor je op zoek gaan naar de beste kandidaat en een internationale vacature uitzetten. 

Ben je op zoek naar tijdelijke ondersteuning in jouw bedrijf?

Ben je op zoek naar tijdelijke ondersteuning in jouw bedrijf? Wij hebben een groot interim netwerk, met zelfstandige, onafhankelijke, deskundige interim-kandidaten. Deze kandidaten hebben bewust gekozen voor het interim vak. Ze hebben meerdere jaren aantoonbare werkervaring met specifieke kennis van de food en agri sector. Deze kandidaten zijn inzetbaar op diverse niveaus in:

  • Sales & Marketing
  • Operations & Engineering
  • Supply Chain & Purchase
  • Quality en R&D
  • Finance & Executive
  • Environment & Sustainability