Ontwikkel je skills en volg een opleiding tot pedagogisch coach

Als pedagoog ben je erg geïnteresseerd in kinderen. Heb jij een HBO opleiding gedaan en ben je geïnteresseerd in coaching? Dan is de opleiding tot pedagogisch coach wellicht wat voor jou! Deze erkende Post HBO opleiding leidt je op als pedagogische coach voor in kinderopvangen.

Praktijkgerichte opleiding tot pedagogisch coach

Ben jij niet zo goed in leren uit boeken? En houdt dat je tegen om een opleiding te volgen? Veel ZZP’ers zijn echte doeners. Veel stil zitten, studeren en boeken lezen is niet echt hun ding. De opleiding tot pedagogisch coach aan de TC Academy is dat perfect voor hen! Bij de TC Academy wordt de nadruk gelegd op leren in de praktijk. De kennis die jij opdoet in de opleiding tot pedagogisch coach zul je uiteindelijke gebruiken om de werknemers in een kinderdagverblijf te coachen. Je evalueert hun pedagogisch handelen en probeert dit samen met hen te verbeteren.

Baankansen bij de opleiding tot pedagogisch coach

Sinds 1 januari 2019 is er een nieuwe wet in werking gesteld voor kinderdagverblijven. Vanuit de wet IKK moet er bij iedere kinderopvang in Nederland een pedagogisch coach in dienst zijn. Aangezien er heel veel kinderopvangen zijn, zijn er ook heel veel kansen op een baan. Nog niet veel mensen hebben een opleiding gedaan tot pedagogische coach. De mensen die dat wel hebben gedaan zijn daarom erg gewild onder de kinderopvangen. Grote kans dat kinderdagverblijven in de rij staan om jou in te huren als pedagogische coach.