Online je eigen speelkaarten bedrukken

speelkaarten bedrukken

Heb jij altijd al je eigen pakje met speelkaarten willen hebben? Dan heb je het goede artikel gevonden om daar meer over te weten te komen. Wij van Promobee gifts en promowear doen namelijk aan speelkaarten bedrukken. Een eigen logo of ontwerp op je pakje met kaarten is natuurlijk een fantastisch om te hebben. Maar niet alleen voor jezelf is dit een tof cadeau. Er zijn zoveel meer mogelijkheden voor.

speelkaarten bedrukken

Speelkaarten bedrukken als promotie

Hoe tof is het om jouw onderneming te promoten met een eigen setje kaarten? Het ideale weggevertje tijdens evenementen, campagnes, beurzen of meetings. Wij bij Promobee vinden het in ieder geval een top idee. Daarom hebben wij in onze online webshop 5 verschillende mogelijkheden om uit te kiezen waarmee jij jouw bedrijf kan promoten. Want stel je voor je staat op een beurs en je komt een potentiële klant tegen, je merkt dat jullie praatje wellicht wat kan opleveren. Hoe cool is het om dan in plaats van een visitekaartje een kaartspel weg te geven met jullie bedrijfslogo. Wij zijn er zeker van dat het impact gaat hebben bij de potentiële klant.

speelkaarten bedrukken

Verschillende soorten kaartspellen

Wij hebben 5 soorten kaartspellen in onze webshop. Een enkel kaartspel in een kartonnen doosje, een kaartspel met grotere symbolen, kaartspel in een kunstoffen doosje, een dubbele doos set met daarin 2 kaartspellen en voor de luxere promotie hebben wij ook nog de speelkaarten in een luxe doosje (2 kaartensets in 1).De speelkaarten bedrukken kan al vanaf 50 – 75 stuks en de bedrukkingen zijn in haarscherpe fotokwaliteit. Benieuwd geworden naar de prijs of wil je een gratis digitaal ontwerp ontvangen? Ga dan naar de website van promobee.nl