Ik schrijf deze tekst vanuit mijn eigen ervaring met pvc tape bedrukken. Ik deel die ervaring graag voor het geval je ooit ook eens dringend bedrukte pvc tape zou nodig hebben voor om het even welke reden. Enige tijd geleden was dat voor mij het geval. Ik was met enkele vrienden een evenement gaan organiseren en we moesten heel wat vastmaken. Kabels aan de vloer, affiches aan de muur, aftekeningen op de podia om duidelijk te maken waar welk materiaal moest komen. Voor ons moest de tape stevig zijn, niet te opvallend dus liefst met een donkere kleur hoewel met accenten en vooral moest de tape sterk genoeg zijn zodat ze lang genoeg zou blijven kleven.

Pvc tape bedrukken online en snel geleverd

Met een kleine zoekopdracht op het internet vonden we een tape die perfect beantwoordde aan onze eisen en noden. Pvc tape die donker was van kleur en sterk genoeg was. Voor de accenten konden we snel een ontwerpje maken en uploaden. Daarna heb ik de bestelling vlot kunnen plaatsen en werd die reeds de volgende dag al geleverd. En dat nog wel op de locatie. Zo konden we perfect ter plaatse blijven en verder doen waar we mee bezig waren. Ik ben persoonlijk heel tevreden van de mij geboden service en de kwaliteit van het product. De tape deed wat het moest doen en de print van ons ontwerp was kwalitatief afgewerkt. Ik kan iedereen aanraden om pvc tape te laten bedrukken en te gebruiken want ze is kwalitatief en beantwoordt perfect aan heel wat vereisten. Bovendien is het een zeer goede reclame als je ontwerp aan de vloer of de muur blijft kleven en kan je er je eigen persoonlijke toets aan geven.