Mappen keurig geordend in de kast

bedrukte ringbanden

Met bedrukte ringbanden heb je binnen je organisatie direct de uitstraling die je wilt hebben, voor je klanten en bezoekers een professionele uitstraling. Omdat je zelf de kleuren uit kunt kiezen, eventueel met een mooie afbeelding of logo heb je direct een geheel. Want je zorgt ervoor dat alle mappen gelijk zijn, zodat je een eenzijdige uitstraling hebt. Het is een mooi en geordend gezicht als alle mappen netjes in een archiefkast staan, vertrouwen is voor de administratie een belangrijk sleutelwoord.bedrukte ringbanden

Verschillende uitvoeringen

Wanneer je papieren op wilt bergen of wilt ordenen, heb je soms meer nodig dan alleen bedrukte ringbanden. Door gebruik te maken van accessoires, maak je het nog duidelijker welke papieren er in de mappen zitten of kun je ze goed scheiden van elkaar. Natuurlijk staat het bij de presentatie ook mooi en overzichtelijk, als je direct de papieren erbij kunt pakken die je nodig hebt. Ook voor de administratie te laten zien, kun je eigenlijk niet zonder extra mogelijkheden als tabbladen. 

Alles netjes op een plek

Het voordeel door te werken met bedrukte ringbanden is dat je alles netjes op een plaats hebt, nooit meer zoeken naar papieren van een organisatie of klant. Bijkomend voordeel is dat je meerdere mappen kunt laten maken, die allemaal dezelfde uitstraling hebben. Zo heb je niet alleen een mooie uitstraling voor je klanten, maar is je kantoor direct netjes opgeruimd en zien je archiefkasten er strak uit. In de webshop van bellea.nl vind je alle soorten opberg mappen en ordners.