Machine transport snel en vakkundig geregeld

Machine transport

Iedereen weet dat machine transport een apart verhaal is. Hiervoor moet je echt de kennis in huisMachine transport hebben, om geen ongelukken te maken. Hierover kunnen wij meepraten toen wij voor een zeer grote verhuizing stonden. Normaal verhuizen zal geen enkel probleem zijn, daar kan je genoeg bedrijven voor vinden. Maar deze verhuizing was een stuk gecompliceerder, want hier moesten ook grote machines mee verhuizen. Behalve dat wij niet zouden weten hoe je dit moest gaan doen, hadden wij daar ook geen vrachtwagens voor. Hiervoor moesten wij eerst naar een bedrijf gaan om te kijken of zij een passend vervoermiddel voor ons hadden.

Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements, ben je aan het juiste adres. Hier hebben zij al vele jaren ervaring op het gebied van dit soort verhuizingen. Behalve de juiste kennis hebben zij ook het nodige materiaal in huis, die je nodig kan hebben voor deze klus.

De machine transport geheel verzorgd door de Gebr. Vermeer

Machine transportToen wij te horen kregen dat onze directie een ander pand had gevonden, moest ik even slikken. Een ander pand betekende veerhuizen en hoe moet je dat dan gaan regelen. Eigenlijk heb ik mij voor niets zorgen gemaakt. Onze baas had namelijk al een afspraak gemaakt met de  Gebr. Vermeer Industrial Movements. Zij hebben al veel ervaring op het gebied van dit soort verhuizingen. Tevens weten zij precies op een vakkundige en veilige manier deze klus te klaren. De machines die nu in ons bedrijf stonden werden klaar gemaakt om te vervoeren. Grote hijskramen en vrachtwagens zorgden ervoor dat dit allemaal vlekkeloos verliep. Tevens wisten de medewerkers va dit bedrijf alles zo goed te handelen, dat wij er verder geen omkijken naar hadden. Inmiddels zijn wij weer volop in bedrijf en dat hebben wij te danken aan de medewerkers van de Gebr. Vermeer.