aansteker bedrukken

Het is natuurlijk het leukste als je zelf als bedrijf een eigen aansteker hebt om cadeau te geven, eigen kleuren en teksten zodat deze direct herkenbaar is bij iedereen. Gebruik je hetzelfde uiterlijk als je bedrijf, weet iedereen direct dat de aansteker bij je bedrijf hoort. Ook voor vreemde is de link te leggen, de kleuren van de aansteker worden herkent op de website of webshop. Een aansteker bedrukken is daarom slim om te doen, je maakt met een leuk gebaar je bedrijf bekender.

aansteker bedrukken

Kies voor de opdruk die je wilt

Met een aansteker bedrukken ben je niet gebonden aan een bepaalde kleur of opdruk, het enige waar je rekening mee moet houden is de ruimte die je beschikbaar hebt op de aansteker. Verder ben je vrij in het ontwerpen van teksten en afbeeldingen, leuke logo’s of misschien wel een cartoon. De aanstekers zijn in te zetten voor verschillende promotieacties, of zomaar als extra bij een bestelling. Perfect voor slagers om bijvoorbeeld een bbq aansteker cadeau te doen bij een pakket vlees.

Verschillende mogelijkheden

Om klanten te binden aan je webshop of winkel kun je ook gebruik maken van een aansteker bedrukken, het is leuk en eenvoudig om bij een bestelling een aansteker toe te voegen met het logo van je onderneming erop of een mooie tekst. Een spontaan presentje is altijd leuk om te krijgen, en kan iemand aanzetten om weer terug te komen naar je webwinkel voor een bestelling. Op aanstekers.nl vind je alle mogelijkheden betreft het maken van je eigen unieke aanstekers.