Loopbaancoach Zwolle voor professionele begeleiding naar passend werk

Websitebouwers

Loopbaancoach Zwolle is een van de vele plaatsen waar professionals je kunnen begeleiden naar passend werk. Dus heb je vragen over:

  •         Hoe maak ik de volgende stap in mijn carrière
  •         Hoe zorg ik voor balans tussen werk en privé
  •         Ik heb geen plezier meer van mijn werk en daarom ook geen zin meer om te gaan, wat kan ik hieraan doen
  •         Ik kan veel meer dan ik doe, hoe maak ik dat duidelijk
  •         Ik wil voor mezelf beginnen, hoe doe ik dat

Om op al deze en andere vragen over werk een antwoord te krijgen kun je begeleiding krijgen van een professionele loopbaancoach. De loopbaancoach heeft de expertise in huis en daarnaast jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar ‘passend’ werk. Vraag een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek aan waarbij je te weten komt of en hoe de loopbaancoach kan helpen.

Wat kan loopbaancoach je opleveren

Door ondersteuning van een professionele loopbaancoach krijg je inzicht in wat jij daadwerkelijk wilt, welke richting je op wilt. Om dit te bereiken zal de loopbaancoach je helpen door te bekijken welke vaardigheden je al hebt en wat nog nodig is om je te kunnen ontwikkelen. Zo zal de loopbaancoach je:

  •         Inzicht geven in je persoonlijke waarden
  •         Laten inzien wat jouw drijfveren zijn
  •         Door zelfkennis duidelijk maken welk werk daadwerkelijk bij je past
  •         Je vertrouwen geven zodat je in staat bent zelf keuzes te maken

Samen met de coach worden jouw persoonlijkheid, je talenten en competenties in beeld gebracht. Zo worden eventuele knelpunten aangepakt waardoor je jouw functioneren ook beter zal begrijpen. Er kunnen opdrachten worden gegeven of testen worden gedaan waarbij je ontdekt waar je ontwikkeling verbeterd kan worden en waar je energie van krijgt.

Hoe lang duurt loopbaan coaching

Je kunt net zo lang begeleiding krijgen van een loopbaan coach als nodig is. Maar meestal bestaat loopbaan coaching uit 10 tot 15 uur begeleiding. Wanneer je een helder doel voor ogen hebt en weet hoe je dit kunt bereiken dan gaan we over tot afronding. Wil je dat we je helpen bij het bereiken van het doel waar je voor wilt gaan dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt ook begeleiding krijgen bij het solliciteren, netwerken en het opzetten van een eigen onderneming.