Logo ontwerpen is voor professionals

Een logo ontwerpen kun je natuurlijk zelf doen als beginnende ondernemer, bijvoorbeeld om de kosten te drukken. Kies je er echter voor dit bij Logosnel.nl te laten doen dan zul je ontdekken dat een goed logo niet duur hoeft te zijn.

Snel in huis dankzij het stappenplan

Logosnel.nl zorgt ervoor dat je een conceptversie van een logo voor een vaste prijs reeds binnen 24 tot 72 uur in huis hebt. Zij maken hierbij gebruik van een vast stappenpatroon zodat ze precies weten wat er gebeurt en op die manier zo snel mogelijk een professioneel logo voor je bedrijf kunnen ontwerpen. Omdat je als klant zeker ook inspraak hebt is het belangrijk rekening te houden met deze stappen. Zo kun je namelijk al een hoop voorbereidend werk doen zodat Logosnel.nl je logo snel klaar kan hebben.  

Altijd aanpassingen mogelijk

Er worden nadat alle gegevens en wensen duidelijk overlegd zijn twee conceptversies aangeleverd waaruit jij als klant een keuze kunt maken. De versie die je kiest hoeft niet per direct definitief te zijn. Er kunnen nog altijd aanpassingen gedaan worden zodat jij tevreden bent en met een goed logo naar huis gaat.

Ook voor andere producten

Behalve een logo kun je ook de gehele huisstijl laten verzorgen door Logosnel.nl. Zij maken ook billboards en banners maar als je naar iets anders op zoek bent neem je het beste even contact op met het bedrijf om te kijken wat er nog meer mogelijk is.