eigen sokken ontwerpen

Eigen sokken ontwerpen, je moet er maar op komen. Het leuke hieraan is dat dit mogelijk is via Feet This. Dit bedrijf heeft hier al jarenlang ervaring mee en weet bijzondere unieke exemplaren te maken. Via het inschrijfformulier, welke te vinden is op hun website, kan jij jouw vraag stellen. Zodra dit verzoek is ontvangen wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen om de vraag tot uitvoer te brengen. Het leuke is dat je op deze manier alleen maar unieke modellen laat maken en nergens een identiek exemplaar te vinden is. eigen sokken ontwerpen

Erg leuk om eigen sokken te ontwerpen

Elk jaar ben ik druk bezig met het verzinnen van een passend relatiegeschenk. Een fles wijn, een pen of een bos bloemen hebben wij al gehad. Maar een paar unieke sokken met de naam van ons bedrijf en logo erop dat was nog nieuw. Het leek mij geweldig om dit aan onze klanten te kunnen geven en daarmee ben ik meteen aan de slag gegaan. Een logo was geen probleem, maar er moest wel een leuke tekst bijkomen.

Inmiddels zijn onze relatiegeschenken al gemaakt en hebben wij hiermee onze klanten al kunnen verrassen. Iedereen vond dit een geweldig leuk geschenk en daar waren wij zeer blij om.

Niet alleen voor relatiegeschenken ben je bij Feet This aan het juiste adres. Ook voor eigen gebruik kan je deze sokken hier bestellen.