Kwalitatieve brandkluis koop je bij VDH Safes

Ben je op zoek naar een goede brandkluis voor in huis of op het bedrijf? Hier kunt u uw waardevolle spullen opbergen, deze zijn veilig tegen diefstal en brand. Alle kluizen en kasten van VDH Safes zijn gecertificeerd. Sinds 1957 helpt Van Den Hoven verschillende mensen bij het vinden van de juiste kluis. Zo helpen wij niet alleen de grote bedrijven met een kluis of kluiskamer maar ook particulieren met het vinden van een kleine passende kluis.

Waarom een brandkluis?

In een brandkluis zijn papieren veilig, deze verbranden pas bij een temperatuur van 170℃. Een brandkluis zorgt er voor dat uw waardevolle documenten en spullen veilig achter slot en grendel liggen voor niet alleen dieven maar ook veilig zijn bij brand. De temperaturen in een brand kunnen hoog oplopen. De kluis wordt verhit van de buitenkant maar het vuur kan de kluis niet binnendringen vanaf de buitenkant. Bent u op zoek naar een kluis waar onder andere elektronica veilig in moet liggen, moet u wellicht een andere kluis kiezen. Elektronica kan beginnen te smelten en verbranden bij een temperatuur van 50℃.

Extra opties

Naar de verkoop en het fabriceren van kluizen en brandwerende kasten heeft Van Den Hoven meerdere services. Het is mogelijk om een kluis te verankeren. VDH Safes is in staat om dit te kunnen doen. Je kunt ons voor informatie en advies vragen via de website of bij ons in de showroom. Wij hopen je te kunnen helpen met het vinden van de juiste kluis.