Koffieautomaat op het werk? Zo kies je de beste

Op kantoor wordt er doorgaans heel wat koffie gedronken. Niet iedereen houdt echter van dezelfde soort koffie. Ook past de ene koffieautomaat beter bij een klein kantoor en de ander beter bij een grotere. Bovendien zijn er automaten met veel opties, maar ook automaten met maar weinig mogelijkheden. Kortom, er zijn verschillende koffieautomaten voor op kantoor verkrijgbaar, maar hoe kies je nu eigenlijk een geschikte voor jouw kantoor?

Verschillende soorten koffie

Allereerst zijn er natuurlijk allerlei verschillende soorten koffie waar je uit kunt kiezen. Wil je een koffieautomaat kantoor kopen, houd daar dan rekening mee. Drinken de betreffende medewerkers het liefst snelfilterkoffie, vriesdroog koffie, espresso of iets anders? Informeer van tevoren wat de favoriet is van de koffiedrinkers, zodat je weet welke automaat voor op kantoor je het beste kunt kopen.

Het formaat en design van de koffieautomaat

Ben je op zoek naar een koffieautomaat voor enkele tientallen kopjes per dag, of honderden? Er zijn verschillende compacte koffieautomaten verkrijgbaar, maar ook wat grotere met tevens meer mogelijkheden. Ook het design van de automaat kan variëren. Zorg ervoor dat je een koffieautomaat kiest die past bij de inrichting van het kantoor, zodat alles mooi één geheel is. 

 

Zorg er ook voor dat de keuzemogelijkheden passen bij de wensen van de medewerkers. Sommige mensen zijn al gauw tevreden met simpele koffie, terwijl anderen speciale wensen en eisen hebben.

Laat je informeren

Weet je niet zo goed welke koffieautomaat bij jouw kantoor past, of ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Laat je vooraf goed informeren door een koffiespecialist, zoals www.giocoffee.nl! Zo hoef je zelf verder geen of weinig moeite te steken in het inlezen over dit onderwerp en kun je op basis van deskundig advies een keuze maken.