Klimgordel: veiligheid voor verschillende doeleinden

Klimgordel

Een klimgordel kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Voor bergbeklimmen bijvoorbeeld, maar ook voor werken op hoogte. Maar waar je hem ook voor gaat gebruiken, het allerbelangrijkste is dat hij veilig is. Een klimgordel kan het verschil maken tussen leven en dood. De klimgordels van VDSteenXXL zijn allemaal veilig en ze voldoen aan alle eisen en normen. Ook voor bedrijfsmatig gebruik, waarbij de regels nog strenger zijn omdat een medewerker veilig moet kunnen werken, kunnen deze gordels prima gebruikt worden.

KlimgordelKlimgordel en andere producten op het gebied van veiligheid

VDSteenXXL is de specialist op het gebied van veiligheid. Je vindt hier dan ook verschillende producten zoals persoonlijke beveiligingsmiddelen, werkschoenen, touwen, werkkleding, randbeveiliging en brandblusmiddelen. Alle producten voldoen aan de wettelijke richtlijnen. Het assortiment is groot dus je vindt altijd wel een productie dat past bij jouw wensen. De klimgordels zijn bijvoorbeeld te koop in verschillende versies en in verschillende maten. Bekijk zelf de mogelijkheden om te zien welke het beste bij jou past en bij jouw wensen en de situatie.

Online bestellen of bezoek de winkel

KlimgordelAlle producten kunnen online besteld worden in de webshop. Betalen kan eenvoudig via iDeal, creditcard, Paypal of bankoverschrijving. Ook achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. Naast online bestellen is het ook mogelijk om de winkel te bezoeken. Deze is gevestigd in Valkenswaard en heeft een ruime showroom waar je onder het genot van een kopje koffie alle producten kunt bekijken. Een van de deskundige medewerkers kan je hierbij adviseren. Overigens kun je ook advies vragen als je online besteld. Je kunt chatten met een medewerker zodat je direct je vragen kunt stellen. Geen gedoe met hoge kosten om te bellen of lang in de wacht te hangen, of wachten tot je antwoord krijgt op een mailtje. Je vindt de chatfunctie op de website.