Ben je op zoek naar een passende baan met een echte uitdaging? Bent u werkloos geraakt omdat uw vorige werk u geen vast contract wilde aanbieden, bent u te oud voor een baan geworden of zoekt u simpelweg een bijbaantje naast uw studie of andere baan. Tegenwoordig is het lastig om aan een vast contract te komen, want bedrijven willen zich niet binden aan werknemers die na een aantal jaren de ARBO ingaan. Werknemers die al jaren een vast contract hebben weten uit ervaring dat ze van geluk mogen spreken en vooral als ze een baan hebben gevonden bij https://vastejob.nl/.

Voordelen van een vast contract

Wat de voordelen zijn van een vast contract zullen we verder bespreken. Ten eerste kan je makkelijk een huis kopen of een lening bij de bank aanvragen als je een vast contract hebt. Een vast contract staat gelijk aan zekerheid. Je kan je huis kopen en je kan je lening terugbetalen. Je wordt niet snel ontslagen als je een vast contract hebt. Mensen ondervinden een druk als een vast contract hebben bij Vaste Job. Hoezo zou je zeggen? Omdat de mensen die werken voor Vaste Job zeggen dat je niet zomaar aan een vast contract kan komen, omdat bedrijven die niet meer geven. Vooral niet aan mensen die komen en gaan. Als mensen echt zekerheid willen moeten ze jarenlang in en uit het bedrijf gaan met 6 maanden ertussen om weer opnieuw aangenomen te worden.

Wanneer wilt een bedrijf mij hebben?

Het probleem ligt niet bij Vaste Job, maar bij het bedrijf. Het bedrijf wilt het gewoon niet meer hebben. Mensen willen meer vastigheid in Nederland, maar krijgt die niet. We kunnen allemaal niks meer vinden. Bedrijven gaan laks om met hun werknemers. Wij van Vaste Job gaan hiermee niet akkoord als u dat misschien denkt.