Kantoor inrichting besteld!

Kantoor inrichting besteld!

Wij hebben sinds kort een nieuwe pand gekocht. Hier zijn we wat dat betreft al druk bezig om alles zo goed mogelijk te krijgen. Het inrichten van het kantoor is nu eenmaal iets waar ik me niet echt aan wil storen. Dit moet gewoonweg goed eruit zien willen wij klanten over de vloer krijgen toch?

kantoor_inrichting-300x225

Hierdoor ben ik gaan zoeken op het internet naar een bedrijf die ons hiermee van dienst kan zijn. Het gaat er met name om dat er mooie schilderijen komen te hangen die het pand “breken”. Dankzij het zoeken op het internet ben ik dan ook terecht gekomen op de website van Bull Creative. Bij hun is het mogelijk om een schilderij te laten maken, plus het feit dat hun meer voor mekaar krijgen om een goede inrichting neer te zetten bij je op kantoor.

Enthousiast!

Vanaf het moment dat hun bij ons op kantoor kwamen waren ze beide enthousiast geworden over het feit dat hier genoeg gebeuren moet. Ik heb ze de vrije gang laten gaan en moet nu eerlijk bekennen dat ons kantoor er netjes uit ziet! Nu durf ik tenminste potentiële klanten op kantoor te laten komen!