https://www.fabiusopleidingen.nl/

https://www.fabiusopleidingen.nl/

https://www.fabiusopleidingen.nl/Op https://www.fabiusopleidingen.nl/ kun je alle opleidingen bekijken die Fabius Opleidingen te bieden heeft. Dit opleidingsinstituut staat zeer goed bekend en je kunt hier dan ook een waardevol diploma behalen. Ook zijn ze erg flexibel in de lesuren en bepaal je helemaal zelf wanneer je de lessen volgt. Dit is ideaal wanneer je je baan in eerste instantie wilt behouden. Ook is Fabius heel toegankelijk want je hebt meestal geen specifieke vooropleiding nodig en ze hebben maar liefst 50 locaties door heel Nederland. Er is dus altijd wel een leslocatie bij jou in de buurt.

Ruim aanbod van opleidingen op https://www.fabiusopleidingen.nl/

Bij Fabius Opleiding volg je allerlei kantoor- en boekhoudgerelateerde opleidingen voor particulieren, maar ook voor overheidsinstanties en het bedrijfsleven. Onderstaand een greep uit de opleidingen die zij aanbieden:

  • Accountmanager
  • Basiskennis Boekhouden
  • Basiskennis Calculatie
  • Commercieel Medewerker Binnendienst
  • Financieel Administratief Medewerker
  • Receptioniste
  • Secretaresse
  • Verkoopmedewerker

https://www.fabiusopleidingen.nl/Een veelzijdige opleiding met een persoonlijke aanpak

Zelf heb ik de opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst gevolgd bij Fabius Opleidingen. Ik had al jarenlang een goede baan als receptioniste maar toch wilde ik graag wat anders. Een vriendin vertelde mij toen over Fabius en hier werd ik direct enthousiast van. De opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst sprak mij enorm aan omdat er echt allerlei onderwerpen aan bod komen, denk bijvoorbeeld aan klantgericht handelen, verkoopgesprekken, het offerte- en ordertraject en nog veel meer. Ook vond ik het fijn dat ik de lessen in de ochtend kon volgen. Zo kon ik gewoon blijven werken zolang ik mijn diploma nog niet had.

Na 12 maanden had ik mijn diploma op zak en ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet. Ik werk nu in een leuk bedrijf waar ik voldoende doorgroeimogelijkheden heb. Ik kan iedereen dan ook van harte aanraden om dit te doen wanneer je iets anders wilt. Wil jij deze stap ook zetten? Kijk eens op https://www.fabiusopleidingen.nl/