Mijn vriendin werkt bij een horeca bedrijf, ze verkoopt alles wat te maken heeft met horeca. Horeca parasols, windschermen, noem maar op. Ze vertelde me hoe gewild de horeca parasols in deze tijd zijn. Ik zie zelf ook vaker parasols op terrasjes staan, het geeft toch een goed gevoel, het komt professioneel over.

horeca-parasols

 

Wat heb je aan parasols

Nou als het regent, maar niet koud is, willen mensen toch buiten zitten. Met behulp van een parasol is het zo geregeld. Via de website van Xterior kun je heel veel verschillende soorten en maten parasols bekijken. Zo kun je gaan voor de standaard parasol, maar ook voor bijvoorbeeld een zweefparasol. Deze parasols zijn van hele goede kwaliteit, je bent gegarandeerd van veel plezier bij Xterior. Deze parasols geven je café een goede uitstraling en dan zullen er meer klanten naar jouw café komen!

a

Xterior

Bij dit bedrijf kun je rekenen op ervaren werknemers die weten wat ze doen, ze zijn gespecialiseerd in hetgeen wat ze uitvoeren. De goede kwaliteit komt door de kennis van de werknemers, ze hebben jarenlange ervaring en hebben in die tijd al veel meegemaakt, ze kunnen dus zo zien wat jij nodig hebt en wat voor jou de beste optie is. Ze geven jou ook de kans om een eigen mening te geven bij het creëren van een parasol. Zo kun je reclame op de parasols laten monteren en kun je er van alles mee doen. Xterior biedt je de beste prijs/kwaliteit aan, ze hebben geweldige service en hebben het beste met je voor!