Herstructurering van bedrijf

herstructurering van bedrijf

Hulp zoeken om de herstructurering van bedrijf zo goed mogelijk te laten lopen. Schakel hiervoor een adviseur in van Claassen, Moolenbeek & Partners. Afkorting voor deze bedrijfsnaam is CM&P. Al vanaf 1983 bestaat dit bedrijf en heeft in de loop van de jaren meerdere ondernemers kunnen helpen. Geholpen van de ondergang of geholpen met het aanvragen van een financiering. 

Al een tijd waren de omzetcijfers van het bedrijf waar ik al meer dan 25 jaar werk niet geweldig meer. De productie liep terug, omdat er bijna tot geen vraag meer naar was. Tijd om aan de bel te trekken en dat heeft onze baas gelukkig ook gedaan. herstructurering van bedrijf

Dankzij herstructurering van bedrijf weer een duidelijk groei

Als eerste had onze directeur een afspraak gemaakt met een adviseur van CM&P voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hier werd heb de nodige zaken uitgelegd en hiermee is uiteindelijk onze herstructurering begonnen.

Dankzij de geweldige hulp die wij kregen van CM&P hebben wij weer een goed draaiend bedrijf. Natuurlijk is er wel heel veel veranderd, maar gelukkig heeft deze verandering geen banen gekost. Door een grote productie wijziging en een andere aanpak van de werkwijze, is er veel ellende bespaard kunnen blijven. Gelukkig dat onze baas hier meteen actie heeft ondernomen en hiervoor het juiste bedrijf in handen heeft genomen.

Meer weten over CM&P en hun werkwijze, neem dan contact op met dit bedrijf.