Hebben jullie al een kennismanager in dienst

Linde Learning

Wanneer ik binnen mijn netwerk kijk, valt het mij op dat steeds meer bedrijven een kennismanager in dienst hebben. Dit ongeacht de grootte van het bedrijf. Mijn netwerk is dan ook behoorlijk groot, dit is dan ook belangrijk wil je succesvol ondernemen. Zo was ik laatst op een seminar waarin iets interessants gezegd werd. Namelijk dat het loon van (top) managers in de toekomst niet meer bepaald zal worden door het werk en ervaring wat zij hebben, echter door hun netwerk. Dit was behoorlijk interessant, echt wil ik mij hier in dit blog niet op focussen. 

Ik wil het namelijk hebben over het inzetten van kenniswerkers. Wat zij doen is het volgende, deze werkers analyseren namelijk bedrijfsproblemen. Verder helpen deze vakkundige medewerkers met de implementatie van deze oplossing. Een firma dit hierin gespecialiseerd is, heet Linde Learning. Wellicht dat jullie hier al eens van gehoord hebben, hun vestiging zit in Hilversum.

Kennismanagementsysteem

Ook leveren zij een kennismanagementsysteem

Elke ondernemer weet hoe belangrijk kennis is, ongeacht of dit nu kennis is over de concurrenten of over de markt. Wie belangrijke informatie als eerst heeft en hier op de juiste wijze gebruik van maakt, zal eerder successen behalen. Via kennismanagement-nederland.nl is het dan ook mogelijk zo’n systeem aan te schaffen. Omdat dit behoorlijk technisch zal er een vertegenwoordiger van deze firma langskomen. Diegene zal alles dan ook stap-voor-stap uitleggen en je ondersteunen in dit proces. Hun streven is dan ook met samen met de klant tot een juiste oplossing te komen die werkt voor iedere werknemer binnen het bedrijf. Wellicht dat het inschakelen van een kennismanager voor jou een interessante optie is.

Ervaren projectmanager