Goede ervaringen met Financial lease

Financial leaseAl een aantal maanden heb ik een eigen restaurant. We wilde graag gaan bezorgen, maar ik zat te twijfelen om ik wel een auto moest hebben. De auto wilde ik graag op de zaak zetten, zodat het van mijn omzetbelasting af zou gaan. Met mijn vrouw heb ik het meerdere keren erover gehad en hadden we uiteindelijk besloten om er maar een te leasen. Een goede vriend van ons vertelde dat we dat het beste bij Financial lease konden doen. Het bedrijf heeft veel soorten auto’s en is zeer voordelig. Alle auto’s die ze hebben staan zijn motorisch ook goed in orde. Dat vind ik heel belangrijk!

Fantastische service. www.finalease.nl

We hadden contact met ze opgenomen. Telefonisch hadden we een goed gesprek en hadden we een afspraak gemaakt. Na een week ben ik samen met mijn vrouw langsgegaan en kon je merken dat ze veel ervaring hadden. Ze gingen professioneel te werk en dat gaf ons een goed gevoel. We zijn gelijk een aantal auto’s gaan bekijken. Ik was er meteen uit. Ik wilde een bus hebben. Het is ideaal om boodschappen te doen en om te bezorgen. Ik heb toen een contract getekend en de auto werd helemaal schoongemaakt. Inmiddels rij ik er een paar weken in en ben ik er hartstikke blij mee! Ik had het al veel eerder moeten doen. Ga snel naar Financial lease.