Goede bescherming persoonsgegevens!

Het is uiteraard te verwachten dat er tegenwoordig hackers te vinden is die maar al te graag jouw persoonsgegevens willen hebben. Hier zit je uiteraard niet op te wachten toch? Doordat je goede bescherming persoonsgegevens wenst te hebben raad ik je aan om eens op de website van 24legal.nl te kijken. Hier is het namelijk mogelijk om dit goed en wel geregeld te hebben! Dankzij hun kennis en ervaring op het gebied van bescherming kunnen ze er goed voor zorgen dat dit ook daadwerkelijk beschermd wordt én blijft.

logo-kleur

Mijn ervaring

Zo hebben ze helaas voor een tijdje terug mijn computer gehackt en daadwerkelijk alle gegevens gekopieerd. Erg vervelend aangezien ik het niet voor mekaar heb gekregen om de klanten aan mijn zijde te houden, dit lag praktisch op straat…

download (1)

Nu dat ik een advocaat heb gezocht om dit probleem bij de wortel aan te pakken ben ik bij hun terecht gekomen. Hun goede zorg in het regelen van de goede bescherming persoonsgegevens wist ik mijn gegevens weer terug te krijgen. Ook de daders waren vrij snel gevonden waardoor ik het eindelijk kon afsluiten om door te gaan met het werk wat ik uitvoer! Achteraf gezien had ik veel eerder aan de bel moeten trekken, nadat ik te horen had gekregen dat mijn computer niet optimaal beschermd was. Al met al is het toch nog goed gekomen en weet ik maar al te goed dat dankzij 24legal.nl het goed tot zijn recht is gekomen.