G4S maritieme trainingen voor iedere werknemer op zee

Op een schip is er niet altijd direct professionele hulp aanwezig. Het is daarom van belang dat de bemanning weet hoe er gehandeld moet worden in tijden van een noodsituatie voordat er aan wal kan worden gegaan en deze hulp wel aanwezig is. Met G4S maritieme trainingen wordt de bemanning klaargestoomd voor een crisissituatie.

Pas eerste hulp toe wanneer er geen professional is

Wanneer je op zee bent, is het belangrijk dat er mensen aanwezig zijn die kennis hebben van eerste hulp. Met de G4S maritieme trainingen kun jij deze kennis opdoen en zorgen dat jij en de rest van de bemanning te allen tijde eerste hulp kunnen toepassen wanneer dit nodig is. Zo is er bijvoorbeeld de Medical First Aid, die speciaal bedoeld is voor de kapitein van het schip.

Alle vaardigheden in een opleiding vervaardigd

Daarnaast valt ook de opleiding Medical Care onder de G4S maritieme trainingen. Tijdens deze training leer jij hoe je moet handelen in het geval van zware ongevallen op het water en de hoogst haalbare zorg te bieden aan het slachtoffer. Hierbij wordt ook de opleiding Medical First Aid behandeld, zodat jij een totaalbeeld hebt en alle benodigde kennis in huis hebt om jezelf en jouw bemanning in veiligheid te kunnen brengen.

Op maat gemaakte trainingen voor iedere situatie

Op locatie leer jij aan de hand van realistische situaties wat jij moet doen en hoe je ervoor kunt zorgen dat er te allen tijde een veilige werkomgeving blijft bestaan. Naast de standaard trainingen zijn er ook G4S maritieme trainingen die geheel op maat gemaakt zijn, zo ook de locatie van de opleiding. Aan de hand van de doelstellingen die jij samen met jouw team opstelt, kun jij alle vaardigheden leren voor specifieke situaties die binnen jouw werkveld voor kunnen komen.