Dit zijn de Fabius leslocaties

Wil je jezelf omscholen, een geheel nieuwe opleiding volgen of jezelf meer ontwikkelen op je eigen vakgebied? Met Fabius Opleidingen heb je daar alle mogelijkheid toe. Het grote voordeel is dat de Fabius leslocaties door heel Nederland zitten. De kans is dus heel groot dat er bij jou in de buurt een mogelijkheid is om de lessen te volgen. Het is belangrijk om te weten dat de Fabius leslocaties verschillen per opleiding. Je kunt op de website dan ook eerst aangeven welke opleiding je gaat doen; op basis daarvan wordt gekeken waar in Nederland je terecht kunt voor je nieuwe opleiding.

 

Wil je bijvoorbeeld een van de kantooropleidingen gaan doen, zoals Receptioniste/Telefoniste, Secretaresse of Administratief Medewerker? Dan kun je op bijna alle Fabius leslocaties in Nederland terecht. Naast de plaatsen kun je ook direct zien wanneer de opleidingen van start gaan. Woon je bijvoorbeeld in of in de buurt van Utrecht? Dan kun je hier terecht bij de Fabius leslocatie in Utrecht. Er zijn altijd wel grote plaatsen in de buurt van jouw woonplaats waar je terecht kunt voor de lessen. Ook als het gaat om de andere opleidingen, bijvoorbeeld die van Basiskennis Boekhouden, zijn er tal van locaties beschikbaar.

 

Re-integratie opleiding? Let op de beschikbare Fabius leslocaties.

Wil je een reïntegreren op de arbeidsmarkt? Dan kun je een speciale re-integratie opleiding volgen bij Fabius. Dit betekent dat je direct kunt beginnen en aan de slag kunt gaan met een opleiding naar keuze. Ook hierbij zijn verschillende leslocaties beschikbaar. Online vind je in welke plaats je terecht kunt voor het volgen van deze opleiding. Voordat je een leslocatie uitkiest is het belangrijk dat je eerste de gewenste opleiding selecteert, zodat je weet wat je mogelijkheden zijn.