Eurovisie Songfestival Rotterdam

Van 12 tot en met 16 mei 2020 is het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Rotterdam zal volstromen met toeristen, deelnemers, artiesten en zakenlieden. De stad zal bruisen van de dynamiek. Deze periode kan je gebruiken om je personeel een onvergetelijke ervaring te laten beleven.

Pegasus Events

Als je naar het Eurovisie Songfestival Rotterdam gaat en je wilt je bezoek uitbreiden tot een complete Rotterdamse ervaring, dan is Pegasus Events jouw partner. Zij zullen jouw bezoek aan Rotterdam tot een onvergetelijk avontuur maken. Bij Pegasus Events werken professionele, enthousiaste en betrokken mensen. Zo is duurzaamheid een onderdeel van het beleid en steunen zij groene doelen, zoals Justdiggit, Greenseat en The great bubble barrier (strijd tegen zwerfplastic).

Een ruim aanbod

Pegasus Events organiseert bedrijfsevenementen en personeelsuitjes. Daarnaast kunnen zij u ook helpen bij het regelen van een vergadering op een bijzondere lokatie of bij het organiseren van een kick-off. Zij leveren altijd maatwerk en doen dan een gedegen vooronderzoek en bereiden alles tot in de puntjes voor. Je kan vertrouwen op hun professionaliteit.

Ontdek Rotterdam tijdens het Eurovisie Songfestival 2020

  • Doe de songfestivalquiz tijdens een ontdekkingstocht te voet door Rotterdam. Bezoek de grootste overdekte Markthal van Europa, ervaar de geschiedenis op het SS Rotterdam (Holland-Amerika lijn) en geniet van het uitzicht vanaf de Euromast. Als alternatief kan je ook met een fiets of watertaxi gaan of met het openbaar vervoer.
  • Doe de songfestivalquiz tijdens een vaartocht door de Rotterdamse wateren en doe mee met karaoke en waan jezelf deelnemer aan het Eurovisie Songfestival Rotterdam
  • Doe de tabletgame, waarbij elk team speelt namens een bepaald land dat meedoet met het Eurovisie Songfestival