Elgato Stream Deck wat is dat?

Heb je wel eens van Elgato Stream Deck gehoord? Het is een bijzonder stukje technologie. Je kunt het zien als een klein bedieningspaneel met in totaal 15 aanpasbare fysieke knoppen. Als je graag gaat gamen dan is dat iets wat je kunt gebruiken. Wil je graag je game sessies streamen dan is een Elgato Stream Deck een goed hulpmiddel zodat je meerdere besturingen uit kunt voeren. Je hoeft hierbij dan niet je game te verlaten om dan ergens anders knoppen, commando’s of instellingen te veranderen.

 

Wat is Elgato Stream Deck nog meer?

Maar je staat er nog van te kijken want een Elgato Stream Deck is eigenlijk nog zoveel meer dan alleen hetgeen wat we net hebben omschreven. Je zou het ook aan kunnen passen naar diverse bedieningselementen om nog meer te kunnen bedienen, zo kun je nog beter de gaming stroomlijnen en je workflow kun je dan ook nog efficiënter maken. We leggen je daar graag wat meer over uit. Een belangrijk kenmerk is bijvoorbeeld dat je streamers kunt helpen. De meeste mensen kiezen hiervoor omdat het zorgt voor een snelle betrokkenheid van het publiek. Krijg je vragen over een bepaald onderwerp? Dan kan er al een antwoord in worden gesteld en dan hebben mensen dus als zij bijvoorbeeld een chat raadplegen ook snel een antwoord.

Probeer het zelf eens

Misschien ben je wel overtuigd van alle voordelen en mogelijkheden van een Elgato Stream Deck en zou je het zelf graag willen ontdekken. Deze kans heb je dan ook en daarom is het goed dat jij die keuze gaat maken. Kom er achter wat je wil doen, wat er allemaal kan en hoe snel het bij je geleverd kan worden. Online kun je op zoek gaan naar ervaringen van anderen die je voor zijn gegaan en hun kennis en ervaringen delen over de Elgato Stream Deck. Neem de tijd om er achter te komen wat je wil, wat er kan en hoe dat je hier invloed op uit kunt oefenen.  

Check Videoholland.nl als je meer wilt weten.