Effectieve billboard reclame: dat gaat aan niemand ongemerkt voorbij

Een billboard reclame: daar komt iedereen voorbij. Maar jouw boodschap, die gaat aan niemand ongemerkt voorbij met een opvallende billboard reclame. Ontdek de succesvolle manier om aandacht voor jouw merk of product te vragen met een aansprekende billboard reclame. Wil je opvallen bij je doelgroep, dan is de digitale buitenreclame van Bereik de manier.

Een klassieke adverteermethode gecombineerd met de digitale mogelijkheden

Buitenreclame is een van de oudste adverteermethodes. Dat komt ook omdat het zo effectief is. Op een plek waar veel mensen voorbij gaan, lezen en ziet iedereen de boodschap en dat blijft hangen. Tegenwoordig kan buitenreclame nog effectiever worden ingezet omdat je nu ook digitale mogelijkheden hebt. De buitenreclame op een billboard scherm is interactief en valt nog meer op.

Digitale billboard reclame, altijd snel inspelen op de actualiteit

Met een digitale billboard kun je ook makkelijk inspelen op de actualiteit. Een aankondiging van een speciale actie is zo geplaatst. Dit maakt eigentijdse buitenreclame effectief. De billboards van Bereik worden op tactische punten geplaatst waar veel verkeer is. Omdat billboards zo effectief zijn in het bereiken van een grote groep mensen in een korte tijd, worden deze ook voor maatschappelijke doeleinden gebruikt. Bij een calamiteit zetten gemeentes de billboards in om inwoners van een gemeente te kunnen waarschuwen. Ook voor minder urgente doeleinden worden de billboards gebruikt door gemeente. Dit gebeurt bijvoorbeeld voor de aankondiging van evenementen.

Gebruik het billboard effect voor jouw bedrijf

Nieuwsgierig naar het effect van een billboard voor jouw bedrijf of merk? Informeer naar de mogelijkheden. Je kan zelf een ontwerp aanleveren, maar dit kan ook door de ontwerpservice gedaan worden. Bereik is expert in buitenreclame en helpt je graag om het maximale bereik te behalen met effectieve billboard reclame.