Eenvoudig en snel uw factuur betaald krijgen? MKB factoring!

Wel eens afspraken gemaakt met organisaties die zij vervolgens niet nakomen? Organisaties die je weken of zelfs maanden laten wachten met het betalen van de factuur? Dit zijn zaken waar wij dagelijks mee om gaan! Wij van Finqle doen de MKB Factoring. Dit betekend dat wij het debiteuren beleid van uw organisatie overnemen, waardoor je als organisatie nooit meer hoeft te wachten op uw geld! Dus kies waar voor je geld en doe de Factoring MKB via ons!

MKB Factoring

Simpel en eenvoudig

De MKB Factoring werkt bij ons eenvoudig. Zodra je klant bent bij Finqle kan je je facturen gaan indienen. Je hoeft alleen je rekening nummer van de factuur te halen en een mededeling onderop de factuur zetten waaruit blijkt dat de factuur overgedragen is aan ons. Vervolgens upload je deze op ons online platform en daarna regelen wij de rest! Daarna controleren en versturen wij de factuur naar de opdrachtgever. We betalen de factuur binnen 24 uur uit op je rekening, verrichten het debiteurenbeheer en zorgen ervoor dat je gedekt bent tegen een eventueel faillissement.

Veiligheid

Uit ervaringen is naar voren gekomen dat zij Finqle zien als een organisatie die er alles aan doet om de klant te helpen. Het is een veilige en vertrouwde manier om toch je salaris die je maandelijks moet ontvangen vast te stellen. Citaat klant: ”Finqle geeft je een stukje veiligheid en zekerheid die je als organisatie nodig hebt!”. Finqle hanteert slechts 3% tot 6% van het bedrag op de gehele factuur! Voor een klein bedrag ben je dus verzekerd van je wel verdiende geld! Mocht je vragen hebben kan je altijd contact opnemen.