Een openstaande vacature civiele techniek

vacature civiele techniek

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan eens of een baan in de civiele techniek je iets lijkt. Op dit moment kun je gemakkelijk een vacature civiele techniek vervullen. Dit komt doordat er erg veel openstaande vacatures zijn in deze sector. Hierdoor kun je aan de slag in zowel de wegenbouw, de waterbouw als de constructie. Lijkt een uitdagende baan in deze sectoren je iets? Dan is de kans groot dat je snel aan de slag kunt.

Werken in de wegenbouw

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan in de civiel techniek, kun je dus kiezen uit een aantal verschillende werkgevers. Zo is het mogelijk om aan de slag te gaan in de wegenbouw. De wegenbouw bestaat onder andere uit het aanleggen van straatwerk, het onderhouden en vervangen van riool, maar daarnaast ook het ontwikkelen van nieuwe projectgebieden. Hierdoor kun je zowel binnen als buiten aan de slag. Als je graag binnen wilt werken, is de kans groot dat je in een werkvoorbereidende functie terecht komt. Lijkt het je daarentegen leuker om in de buitenlucht aan het werk te gaan? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om in de uitvoering te gaan werken. 

wegwerker

Een baan in de waterbouw

Sinds een aantal jaar wordt ook de waterbouw steeds belangrijker. Dit komt voor een gedeelte door de stijgende zeespiegel. Hierdoor zal er in de toekomst ontzettend veel werk zijn in deze sector. Echter, ook in deze sector kun je ervoor kiezen om zowel binnen als buiten aan het werk te gaan. Wanneer je binnen aan de slag gaat, is de kans groot dat je bezig gaat met ontwerpen, calculeren en inkopen doen.

waterbouw