Een nieuwe baan zoeken

Werk

Er zijn best wel veel vacature wordpress developer. Maar wat is dat precies? Als je een wordpress developer bent, ben je iemand die maatwerk WordPress websites bouwt. Deze vacature is vooral geschikt voor al gemotiveerde, creatieve WordPress developers. Als je dus nog niet zoveel ervaring hebt met WordPress is deze baan niet echt voor jouw geschikt want ze verwachten wel dat je al ervaring hebt met WordPress. Mensen die op deze vacature solliciteren moeten HBO werk- en denkniveau hebben, kennis hebben van Gilt, flexibel en zelfstandig zijn en een verantwoordelijkheidsgevoel hebben, minimaal 3 jaar werkervaring hebben in een soortgelijke functie, moeten ervaring hebben met PHP, MySQL, HTML(5), CSS(3), JavaScript en jQuery, planmatig, secuur en gestructureerd zijn. Daarnaast is het fijn als je al kennis hebt van ACF, Gravity forms en Woocommerce en ervaring hebt met ISO 9001 en 27001. 

Wat houdt de baan in

Maar wat ga je eigenlijk doen bij deze baan? Je gaat duurzame, schaalbare WordPress websites, webshops, platformen en mijn omgevingen bouwen voor klanten. Dit doe je in teamverband met project managers, strategen, designers en andere developers. Per maand heb je ongeveer 2 projecten. Je werkt 1 tot 3 dagen op kantoor en de rest van je werkdagen, werk je thuis. 

Waar is deze baan

Deze vacature is bij https://stuurlui.nl in Utrecht. Dit is bedrijf waar veel jonge, informele en gedreven mensen werken. De gemiddelde leeftijd van het team is dan ook 30 jaar. Het is een gezellig team waardoor jullie ook vaak samen gaan sporten, borrelen en naar festivals. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid maar hebt ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen. Daarnaast zijn er ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, pensioen, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om thuis te werken. Extra’s wat niet vaak voorkomt is dat je lunch korting krijgt, dat er een vrijdagmiddagborrel is, dat je een budget krijgt voor professionele ontwikkeling en dat je een sportschool abonnement krijgt.