Een goede optimale e-learning zorg

Tijdens mijn opleiding kwam ik terecht bij de term e-learning zorg. Ik werk al jaren als manager en heb vorig jaar besloten een extra opleiding te volgen. Al lerend word je wijzer en kan je je bedrijf net weer ietsje beter maken. Ik vond het lastig dat ik alles niet meer goed begreep, ik ben echt van de oude stempel en dan is het soms vervelend dat je niet mee komt. Maar je moet jezelf blijven onderwijzen, dat vind ik zeer belangrijk. E-learning in de zorg is eigenlijk iets wat iedereen goed moet toepassen. Wanneer je goede leeromgevingen hebt weet je hoe medewerkers presteren en hoe je van elkaar kunt leren.

Communicatie verloopt vloeiend

Bovendien wordt het makkelijker om met elkaar te communiceren, wat ik een van de grotere voordelen vind. Ik kan natuurlijk geen software maken om e learning toe te passen. Ik zocht dus naar een goed bedrijf die dit samen met mij kon doen. En die vond ik. Al vrij vlot wist ik waar we aan toe waren en ze kwamen met ontzettend veel goede ideeën. Hoe ze het allemaal doen is mij een wonder, maar ik ben zeer tevreden met de resultaten. Het voelt allemaal alsof het makkelijker gaat. Iedereen pikt het ook snel op. En ik hoor eigenlijk alleen maar positieve resultaten. Voor mij heeft het echt een positief effect gehad, dus ik raad het zeker aan, vooral als je er nog niet bekend mee bent.