Een goede kwaliteit iPad reparatie Delft

Logo Telgefixt

Ben je op zoek naar een goede kwaliteit iPad reparatie Delft? Dan is Telgefixt de plek voor jou. Ze maken tablets van de merken Apple en Samsung. Hier hebben de mensen van Telgefixt veel ervaring mee. Ze weten alles van de apparaten en hebben veel onderdelen op voorraad liggen. Telgefixt gebruikt alleen de originele onderdelen die gemaakt zijn voor deze toestellen. Van de iPads maken ze alles van de iPad mini 3 tot aan de iPad air 2019. Als het gaat om Samsung maken ze alles van de Tab ¾ tot aan de Tab A T510. Dit zijn alle tablets die afgelopen 5 jaar zijn uitgekomen. 

Niet alleen tabletsiPhone reparatie

Telgefixt heet niks voor niks zo. Ze maken naast tablets ook telefoons. Ze maken alle merken telefoons die je kan bedenken. Dit doen ze ook met originele onderdelen. Alle reparaties zijn op afspraak. Deze kan je maken via de website. Dit is heel makkelijk. Je kiest op de kalender de datum die je uitkomt. Vervolgens kies je de tijd die vrij is en voer je in welke reparatie er gedaan moet worden en over welk toestel het gaat. Je kan in de buurt parkeren dit is op loopafstand.

Goede website

De website van Telgefixt ziet er erg goed uit. Hij is niet te druk en hij werkt snel. je kan alles gemakkelijk vinden. Je kan reviews bekijken van de klanten die je voorgingen. Zij vinden alles heel makkelijk. Je kan makkelijk contact opnemen en een afspraak maken.