De oren van jouw werknemers beschermd met otoplastieken

Otoplastiek

Jouw oren zijn gevoelig. Niet alleen hoor je regelmatig piepjes wanneer er lawaai bij jou in de buurt is geweest, ook kan het tijdens het werken hinderlijk worden. Gehoorschade komt steeds vaker voor, doordat men steeds meer blootgesteld wordt aan schadelijke geluidsniveaus. Je kunt hiervoor jouw oren beschermen met otoplastieken. Hierdoor bescherm je jouw oren tegen alle invloeden en kun je gehoorschade voorkomen voor in de toekomst. 

Otoplastieken

Langdurige blootstelling veroorzaakt blijvende gehoorschade

Wanneer jouw oren minimaal acht uur per dag, vijf dagen per week worden blootgesteld aan een hoog geluidsniveau kan er blijvende schade voorkomen. Hiervoor moet je te allen tijde gepaste maatregelen nemen. Werknemers die met blijvende schade rondlopen, kunnen immers steeds minder werkzaamheden uit gaan voeren. Bij steeds meer sectoren wordt er daarom gebruik gemaakt van otoplastieken. Dit is gehoorbescherming op maat, waardoor er een groot gebruikscomfort wordt geboden. Jouw werknemers zullen daarom geen hinder ondervinden van het dragen van deze bescherming en daarbij wel hun gehoor blijven behouden. 

Seeh

Alle opties liggen voor het oprapen voor de beste keuze

De otoplastieken van Hans Anders Zakelijk worden voor iedere werknemer op maat gemaakt. Hierdoor heb je niet alleen de zekerheid dat de oren goed beschermd zijn tegen geluidsoverlast, maar ook dat er voor ieder wat wils te vinden is. Je kunt namelijk kiezen voor zowel zachte als harde plastieken, waarbij ook de optie voor een passend dempingsfilter geboden wordt. Het is afhankelijk van de blootstelling aan geluid hoe hoog deze filter moet zijn. Je zult merken dat jouw werknemers jou dankbaar zijn als je voor deze maatregel kiest.